Asperger Hanna?

Natti skriver att Hanna Widerstedt och hon träffades på asperger-habiliteringen och att Hanna har jättegrova problem men inte nog med detta så säger Natti att Hanna inte har några pattar och att hon sätter på sin chihuahua, jobbigt läge för Hanna!
Nu undrar ni säkert vad Hanna svarade på det här men det behöve ni inte göra så länge till för här har ni det:
"Men fan vad nice det vore om man hade assberger :D Kan skylla på att man har den störningen oavsett vad man gör :D Aspie-miffot skulle kunna ha sex med djur och ändå komma undan med det... Hmm..."
Så hur är det nu har Hanna asperger eller har hon det inte?

Kommentarer
Postat av: Linda

Känner Hanna och jag kan intyga att hon inte har aspergers! Dock vet jag om att hon gått i liten klass lite då och då eftersom hon har grova problem med matte... Hehe, lite förutsägbart kanske?! ;-)

2012-02-12 @ 15:43:15
Postat av: Anonym

Hanna gick på Ingridskolan, som är en skola för barn med asperger, enda upp i gymnasiet. Då hade hon iaf asperger.

2012-02-14 @ 20:28:32
Postat av: Anonym

Hanna W har en narcessistisk personlighetstörning. Eller? Kanske vill hon att folk ska tro det? Hon kanske har Aspergers med hög begåvning. För vem klarar av ett skådespel i syfte att göra ett mediakritiskt, konstverk? Såfall... Aspergers likt många stora konstnärer, författare, forskare, uppfinnare, etc. Eller så är hon bara graft narcessistiskt personlighetsrubbad. Återstår att se... Följer med spänning!

2012-03-18 @ 09:57:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0