Snabba vändningar

Okeeej, Nellie Berntsson har haft problem förr med att hennes killar är famehunters osv. Dom har blivit tillsammans, gjort slut osv men jag tror att det här är hennes snabbaste vändning i karriären. Hon hann knappt gå ut med att hon coh Stefan har gjort slut förens hon lägger upp det här på insta:
 
 
 
 
 
 
 

Älska, älska inte

Dom flesta förhållanden tar slut vare sig man är en person utan blogg, en person med en liten blogg eller en person med en storblogg. Nu har det tagit slut mellan Nellie Berntsson och Stefan. Det här är bara ett av alla Nellies förhållanden som har sett grymt bra ut för oss läsare men som sedan har tagit slut väldigt fort.. Nellie har själv skrivit ett inlägg om varför det har blivit som det har blivit och på hennes instagram skriver hon att hon tar bort det ikväll så skynda er in och läs! Ni hittar det här!
 
 
 
Tycker vi inte att Nellie ska sluta bli tillsammans med killar hon ändå kommer göra slut med efter 3-4 månader?

Design by LO

Om ungefär en vecka släpper Linn Olsson sitt alldelses egen desingade märke Design by LO. Själv tycker jag att schabraket och huvan ser ut som vilket märke som helst. Huvan kommer absolut inte hamna på min häst iallafall. Dissar den totalt! 
 
 
Vad tycker våra läsare? 
 
 

Respekt till Jockiboi

Jockiboi är kanske inte den killen som man kopplar till rosa fluffiga moln och andra fina saker utan snarare alkohol och droger. Men för ett tag sen la han ut en video på youtube som hette "Sagan om Jockiboi." Vissa trodde att han gjorde detta för att få tillbaka läsarna som han hade tappat medan han var upptagen med att festa och andra saker medan andra trodde att han faktiskt hade ändrats och skulle börja ta tag i sitt liv. Jag stod någonstand mitt emellan det där. 
 
Idag la han ut det här på Facebook:

Vilket vi tyckte var fint av honom och han ska ha respekt för det här. 
Nu är vi på människoskvaller säkra på att Jockiboi verkligen har tagit tag i sitt liv men vad tycker/tror ni?
 
 
 

Vad har hänt sen sist?

  • Henrik Barry ska på fredag hålla i ryttareventet som Linn Olsson höll i förra året
  • Hugo Rosas ska bli fader beräknat den 3:e maj 
  • Linn Olsson har skaffat pojkvän sedan gjort slut och blivit tillsammans med samma igen
  • Nellie Berntsson har gått från singel till i ett förhållande med Almin, dem verkade förälskade men dem gjorde slut. Och nu är hon i ett förhållade med Stafano även kallad bebo. 
  • Sofia Genne har åkt till spaninen sunshine tour för att vara hästskötare åt Amanda 
  • Tyra Sjöstedt har lämnat företaget Style by Tyra för att satsa mer på hästarna och nya företaget Starrider
  • Paow har lämnat sexy.se som ägs utav Bingo Rimer
  • Hanna Widerstedt har kommit ut med att Hanna Widerstedt bara var en karaktär som hon spelade och hon har nu ett nytt projekt på g kallat Jenna
  • Julia Wester tjatar fortfarande om hennes avramling
 
Vi återkommer med roligt skvaller om storbloggarna 

We are back biatches

Halloj!!
Vi har bestämt oss att börja blogga här igen. Vi har sett att det är några enstaka som fortfarande kikar in här då och då så det skulle vara kul att göra er alla glada! 
 
Nu är det ju mycket som vi/ni har missat men vi hade tänkt köra ett inlägg med saker som hänt det senaste året så att vå får en överblick över vad som hänt! 
 
Vi hoppas på att få en rolig tid här tillsammans som förr! 
 
Hejdå!
 
 

RSS 2.0